12 května, 2013

Food Diary poprvé

Je to oficiální - první food diary tohoto blogu (haha!) nashromážděné za několik posledních dní! Tuhle rubriku miluji a doufám, že ji budete milovat i vy, protože inspirace není nikdy dost! :)

Gnocchi se sýrovou omáčkou a bazalkou
 Gnocchi jsem si v poslední době oblíbila. Jdou udělat na několik způsobů přidáním nějaké omáčku a jsou strašně rychle uvařené (za 3 minuty myslím). Na fotce se sýrovou omáčkou.

Jablkový koláč se švestkovou marmeládou, hrozny, Mrkvovo-máslové sušenky + jogurt s ovesnými vločkami, medem, mandlemi a brusinkami
 Ranní překvapení pro mamku na Svátek matek v podobě královské snídaně. Jablkový "koláč" je rozpůlen a naplněn marmeládou. Pekla jsem ho poprvé, stejně tak i mrkvovo-máslové sušenky. A překvapivě to bylo dobré! Recept určitě bude!

Jablkový koláček posypaný skořicí navrch
 Jednoduchý jablkový koláček se skořicí. Výborná snídaně či svačinka.

Ovesné placičky s ovocem a banánové muffinky
 Miluji ovesné placičky z tvarohu. Dají se udělat na několik způsobů a můžete přidat cokoliv. Jsou rychlé a bude recept.. i na banánové muffinky!Obojí je nejlepší s mlékem. :)

Ovesná kaše ála Caffee Latée s ovocem
 Miluji ovesné kaše na milion způsobů! Je tolik možností, ale nikdy jich nebude dostatečně a já ráda objevuji nové a nové ingredience a nápady. Tato je vařená s kávou (2 lžičky - ráda sypu Meltu) a tradičně jsem k tomu přisypala maliny, jahody a hrozny.

Bezvaječné špagety s olivami, rajčatovou omáčkou a sušenými rajčaty
 Rychlé, veganské a mňamózní. Miluji těstoviny. Ráda přimíchávám sušená rajčata, vše hezky dochutí s prostě je miluji (ale čerstvá rajčata nesnáším). Bazalka a italské koření na špagety vše završí.

Šlehaná ovesná kaše s banánem posypaná skořicí, oříšky, jahodami a hrozny
Ovesná kaše vyšlehaná s banánem pro super nastartování dne! Ráda to přelévám ještě třeba mlékem, ale i bez mléka je to super! Chuť skořice a ovoce zbožňuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat